رسانه ها،پایه های اصلی دموکراسی در طول تاریخ بوده اند
شهردار رشت با تاکید براینکه یکی از پایه های اصلی دموکراسی در تمام دوران تاریخ است همین رسانه بوده است بیان داشت:رسانه ها و صاحبان قلم در تکامل انسانی نقش مهمی و تاثیرگذاری دارند
به گزارش ندای گیلان از رشت سید محمدعلی ثابت قدم پیش از ظهر امروز (پتجشنبه) در مراسمی که به منظور تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه ی این شهر برگزار شد ،صداقت در خبر را بسیار مهم دانست و بیان کرد: صداقت به شفاف سازی و عینیت بخشی به واقعیت کمک می کند.
وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در تنویر افکار عمومی افزود: رسانه ها و صاحبان قلم در تکامل انسانی نقش مهمی و تاثیرگذاری دارند.
شهردار رشت با تاکید براینکه یکی از پایه های اصلی دموکراسی در تمام دوران تاریخ است همین رسانه ها هستند افزود: بعد جریانات انقلاب صنعتی ما در مسیر رسانه تغییرات زیادی دیده ایم و جامعه محتاج این رسانه ها به سطوح مختلف محتاج بوده اند که همین رسانه ها باعث تغییرات زیادی در جامعه شدند
ثابت قدم خارنشان کرد: صداقت اگر در تحلیل خبر بخواهد ادامه دار باشد، به عدالت نیاز دارد که می تواند مبنای درستی برای قضاوت شود.
وی با تاکید براینکه صداقت، عدالت و سرعت در بستر شجاعت معنی می یابد، بیان داشت: فردی که بتواند شجاعانه موضوعی را بیان کند، صداقت تاثیرگذارتر، عدالت منصفانه تر و سرعتش پربینده ترین نگاه افکار عمومی را جذب می کند.
شهردار رشت با بیان اینکه،رسانه ها نمایندگان افکار عمومی برای بیان مشکلات هستند بیان داشت: هدف اصلی همه ما یک رسانه فرصت شناس و نه فرصت طلبی است که بیان آن بتواند خروجی مناسبی داشته باشد که قاعده اصلی کار ما است .
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در این مراسم گفت: رشت خانه بزرگی است که هر کدام از ما در این شهر و خانه مسوولیتی داریم و باید حق مان را ایفا کنیم.
مظفر نیکومنش افزود: کلانشهر رشت از ظرفیت ها و پتانسیل های قابل توجه ای برخوردار است که بایستی از آنها برای توسعه استفاده کرد .
وی خاطر نشان کرد: بایستی با همدلی و همزمانی و اقدام و عمل برای پیشرفت شهرمان همکاری و تلاش کنیم.
وی در ادامه ضمن تبریک روز خبرنگار به صاحبان قلم تصریح کرد: خبرنگاران بی ریا و بی توقع و با دلسوزی در عرصه اطلاع رسانی زحمت می کشند.
نیکومنش ادامه داد: بسیاری از خبرنگاران به لحاظ معیشتی در مضیقه هستند اما با جان و دل به راه خبرنگاری ادامه می دهند.