پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

رشد ۱۴ برابری پرواز‌های خارجی از فرودگاه سردارجنگل رشت

شناسه مطلب: 160586
زمان انتشار: ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ ساعت ۱۱:۳۶
ارسال توسط: مجتبی

به گزارش ندای گیلان از رشت، سیدمحسن میرحسینی گفت: از تابستان سال ۱۴۰۱ تا به امروز، پرواز‌های خارجی فرودگاه سردار جنگل رشت با افزایش ۱۴ برابری، به ۲۸ پرواز در هفته رسیده است.

مدیر کل فرودگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری استان و ورود شرکت هواپیمایی العراقیه به فرودگاه رشت، افزود: با رایزنی‌هایی چند شرکت گردشگری داخلی و همچنین استقبال خوب گردشگران عراقی، علاوه بر پرواز‌های مسیر نجف و بغداد، پرواز مسیر بصره نیز از فرودگاه رشت برقرار شد و هم اکنون از سه شهر بصره، نجف اشرف و بغداد در عراق به فرودگاه گیلان برنامه پروازی برقرار است.

میرحسینی گفت: پرواز‌های مسیر بغداد از سوی شرکت هواپیمایی العراقیه در هفته گذشته به ۲۰ پرواز رفت و برگشت افزایش پیدا کرد و تعداد پرواز‌های مسیر رشت – نجف اشرف از سوی شرکت‌های پویا و پارس ایر، به ۶ پرواز رفت و برگشت در هفته رسید.

وی اضافه کرد: فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت با علامت اختصاری (OIGG) در کتاب هوانوردی دنیا ثبت شده که به لحاظ قرارگیری در حاشیه دریای خزر و مسیر کریدور شمال – جنوب، موقعیت ارتباطی ویژه‌ای دارد.