به گزارش خبرنگار ندای گیلان از رشت،سرهنگ فرهاد فلاح کریمی رئیس پلیس آگاهی استان با اشاره به فرمایش امام صادق (ع) گفت :سه چیز مهم به نام امنیت ،عدالت و رفاه از مهم ترین مسائل زندگی است که مردم به آن نیاز دارند،یعنی اولین نیاز آدمیت در حوزه زندگی ،امنیت است،سپس عدالت و مادامیکه امنیت نباشد دادگستری و پلیس معنا ندارد و همچنین سومین کار ویژه هر حکومتی رفاه و آسایش شهروندان می باشد.
وی افزود:پلیس در راستای اجرای ماموریت هم افزایی داشته و همه کارهای ما پیوسته و وابسته است.
فلاح کریمی اظهار داشت:اگرچه پوشش لباس های ما متفاوت است ولی در اجرای ماموریت همه ما بدنبال تامین امنیت شهروندان هستیم .
این مقام مسئول بیان داشت:در همین راستا ناجا در سد معبر چند قرارگاه تشکیل داده ،قرارگاه مبارزه با سرقت و قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و هدف از ایجاد این قرارگاهها وجود هم افزایی و همپوشانی بین ما می باشد که بتوانیم ظرفیت امنیت استان را بالا ببریم.
فلاح کریمی افزود:دهیاران در روستاها نمایندگان حاکمیت هستند ،در حکومتهای مختلف تعارف متعددی از حکومت است و ما در جامعه اسلامی یکی از مهمترین وظایفمان تامین امنیت است.
وی تصریح کرد:دهیاران در راستای خدمات رسانی و انتقال مشکلات و حل مشکل روستاییان در تلاش هستند .
**سارقین غیر بومی را یکی از معضلات استان
پلیس آگاهی استان اذعان داشت:اولین چیزی که امنیت را بهم میزند سرقت است. سرقت در همه جوامع یکی از شاخصه های سنجش نا امنی است و دومین موضوع بحث مواد مخدر است که بیشتر در روستا وجود دارد.
وی به نابودی اراضی مزروعی و ملی کشور اشاره کرد و گفت:امروزه یکی از معضلات استان گیلان نابودی اراضی مزروعی و ملی است و دوستان در دهیاری باید حافظ این منافع باشند.
فلاح کرمی سارقین غیر بومی را یکی دیگر از معظمات استان عنوان کرد و افزود: یک قتل زنجیرهای انجام شده بود که بمدت 4 ماه تلاش کردیم تا منزلش را پیدا کردیم و کنترل جمعیت یکی از وظایف شورا و دهیار ها است .
این مقام مسئول یادآور شد:امروزه 24 درصد سرقتهای ما از منازل و ویلای رها شده است.
فلاح کریمی اظهار داشت:خواهشمندم از دهیاران که برای خود دفتری تشکیل بدهند و ورود و خروج افراد بیگانه را ثبت کرده و اهالی را مجاب کنند چنانچه منازل خود را میخواهند به غریبه اجاره بدهند حتما ثبت شود که توسط پلیس قابل رهگیری باشد.
