به گزارش ندای گیلان از رشت، محمدعلی نجفی عصر روز چهارشنبه در دیدار با مدیران کل، معاون و روسای ادارات بیمه ای و درمان تامین اجتماعی استان گیلان در رشت افزود : بخشی از مشکلات تولیدی نیز مدیریتی است.
وی با بیان این که قبل از مسوولیت خود در سمت استاندار نجات استان را حل مشکلات اشتغال می دانست ، اظهار کرد: نرخ بیکاری گیلان در سال 91 ، 1 / 15 درصد بود و دومین استان بیکار در کشور بودیم اما تا پایان سال 94 ، این رقم به 11 درصد رسیده است.
نماینده عالی دولت در استان گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رقم یک هزار و 350 میلیارد تومان بودجه اعتباری امسال تصریح کرد: 950 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات سفر رئیس جمهوری است که امسال به دست خواهیم آورد.
نجفی در ادامه ضمن رضایتمندی از تامین اجتماعی استان گیلان خاطر نشان کرد: سازمان تامین اجتماعی به دنبال امید و آرامش در مردم است و تقویت زمینه های اجتماعی در جامعه را فراهم می کند.
وی با بیان این که تامین اجتماعی در گیلان با همه مشکلات به خوبی مدیریت می کند، تصریح کرد: موفقیت در بخش درمان و بیمه ای نشان از هماهنگی و همدلی مدیران این دو بخش است.
نجفی افزایش پوشش بیمه ای را موجب کاهش آسیب های اجتماعی دانست و یادآور شد: در زمینه وضعیت اقتصادی، اجتماعی و خدمت به جامعه اگر به خوبی کار نشود، آسیب های اجتماعی را خواهیم داشت.
استاندار گیلان در ادامه این دیدار با اشاره به یک سالگی برجام بیان کرد: توفیقات به دست آمده از برجام ، قطعا می تواند بخشی از مشکلات اقتصادی که درگیرش هستیم را رفع کند.
وی تصریح کرد: آزاد شدن تولید نفت و گاز و فرآورده های نفتی و گازی و مشتقات آن از موفقیت های برجام است.
