پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

فاصله گرفتن از قرآن،دلیل مشکلات اجتماعی و اخلاقی جامعه است

شناسه مطلب: 47071
زمان انتشار: ۱۳۹۵/۰۶/۲۷ ساعت ۰۶:۲۱
ارسال توسط: الیاس بشری
رئیس کل دادگستری گیلان يكي از علل مشكلات و بداخلاقي هاي اجتماعي و اخلاقي جامعه امروز را غفلت و فاصله گرفتن از قرآن اعلام كرد و اظهار داشت: در برخورد با هجمه هاي فرهنگي و اجتماعي بايد به قرآن و آموزه هاي قرآني متوسل شويم

به گزارش ندای گیلان از رشت،احمد سیاوش پور در حاشیه مسابقات قرآنی  قوه قضائیه با تبریک اعیاد ماه ذی الحجه و دهه ولایت یکی از علل مشکلات و بداخلاقی های اجتماعی و اخلاقی جامعه امروز را غفلت و فاصله گرفتن از قرآن اعلام کرد و اظهار داشت: در برخورد با هجمه های  فرهنگی و اجتماعی باید  به قرآن  و آموزه های قرآنی متوسل شویم  و از این رو  فرهنگ الگو برداری از قرآن  در دستگاه قضایی به شدت دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه دور شدن از قرآن باعث ایجاد خلا و شکاف در جامعه می شود تصریح کرد: دشمنان همواره از این شکاف  در جهت رسیدن به امیال خود استفاده می نمایند.

این مقام ارشد قضایی  رنگ باختن فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی را متاثر از  فراموش کردن دستورات الهی عنوان کرد و افزود: متاسفانه برخی از مسئولان و متولیان  فرهنگی نیز از این مساله غافل بوده  و  به اهمیت آن واقف نمی باشند.

احمدسیاوش پور   با تاکید بر اهمیت پیوند زدن روح و جان جوانان و کودکان با کلام الهی خاطر نشان کرد: نباید اجازه دهیم تا دشمنان بر فرهنگ ما غلبه پیدا کرده و در صدد جایگزینی فرهنگ مبتذل غربی باشند.

وی در ادامه انتقال فرهنگها  از آن سوی مرزها را  فریبنده  دانست و  اذعان داشت: برگزاری جلسات و نشستهای قرآنی  روح را صیقل داده و  بر صفای دلها می افزاید.

رئیس کل دادگستری گیلان  با تشکر از آیت الله املی لاریجانی ریاست قوه قضائیه و معاونت فرهنگی دستگاه قضایی  از اقداماتی  که در مسیر نشر قرآن و انس با کلام الهی در دستگاه قضایی انجام می شود قدردانی نمود و تاکید کرد: استمرار آموزش آموزه های قرآنی  از اهداف مسئولین می باشد.

رئیس شورای قضایی  استان در پایان  با اشاره به آسیبها و آفات دنیای مجازی و  مسائلی که کانون خانواده را تهدید می نماید خواستار توجه هر چه بیشتر و نزدیکی و انس خانواده ها به قرآن کریم شد.

به گزارش ایلنا،این دوره از مسابقات قرآن کریم در مرحله استانی و  در رشته های  حفظ، ترتیل، قرائت، ترجمه و مفاهیم و حفظ موضوعی مابین کارکنان دستگاه قضایی و خانواده های آنان برگزار گردید که نفرات برگزیده در مسابقات منطقه ای با یکدیگر رقابت خواهند کرد.