پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

مصوبات سفر دولت به گیلان در اولویت قرار بگیرد/برخی از دستگاه ها با کسری بودجه مواجه هستند

شناسه مطلب: 77643
زمان انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۲۹ ساعت ۰۷:۵۵
ارسال توسط: الیاس بشری
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان گفت:متاسفانه برخی از دستگاه ها با كسري بودجه مواجه هستند كه باید در ایجاد بهره وري تلاش بيشتري کنند .

به گزارش خبرنگار ندای گیلان ،محمدحسین قربانی در  جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گیلان ضمن تشکر از تلاش های استاندار گیلان اظهار داشت:با تلاش و همت دولت و مجلس ،خروجی که از مجلس تصویب شد امروز سکان هدایت برنامه های کشور قرار گرفته است.
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با اشاره به اینکه یکی از ابتکارات خوب دکتر سالاری این است که گام هایی در غالب این برنامه ها برداشته اظهار داشت:نیاز است که هر دستگاهی برنامه ای معین داشته باشد، وظایف خود را بداند و حول محور آن فعالیت کند.
قربانی با تاکید بر اینکه عملیاتی شدن برنامه ششم از مهمترین برنامه های پیش رو است تصریح کرد:بسیاری از فضاها تعریف شد اما متاسفانه موافقت نامه ها آماده نشد و عدم اجرای این موافقت نامه ها مشکل ساز بوده که دستگاه ها باید در این زمینه ورود کنند.
وی به مصوبات سفر دولت به استان اشاره کرد و گفت:این مصوبات به اطلاع مردم گیلان داده شد و از اولویت هایی است که باید در دستورکار قرار بگیرد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه خاطرنشان کرد:در برنامه ششم حدود ٨ درصد رشد اقتصادی دیده شده که باید به آن دسترسی پیدا کنیم.
وی ابراز کرد:متاسفانه برخی از دستگاه ها با کسری بودجه مواجه هستند که باید در ایجاد بهره وری تلاش بیشتری کنند.