فوریه 9, 2016
24796
1
0

پورعلی گنجی، نقطه عطف خط دفاعی السد در لیگ قهرمانان

<p style="line-height: 160%">روزنامه های قطر درباره بازی امروز السد برابر الجزیره نوشتند که مدافع ملی پوش ایرانی به عنوان مهره ای تاثیرگذار خط دفاعی السد را تقویت می کند.</P>

به گزارش ندای گیلان به نقل از خبرگزاری فارس، مرتضی پورعلی گنجی به تازگی به تیم السد قطر پیوسته است. او اولین بازی خود را هفته گذشته مقابل الاهلی که جباری و منتظری را در ترکیب خود دارد انجام داد. این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید. پورعلی گنجی در این دیدار 90 کامل برای تیمش بازی کرد و بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشت.

امروز رسانه های قطر درباره بازی حساس السد مقابل الجزیره امارات در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا نوشتند: مرتضی پورعلی گنجی و پدرو دو بازیکن کلیدی السد هستند که خط دفاعی تیم را تقویت می کنند. آن دو در بازی گذشته السد مقابل الاهلی عملکرد خوبی داشتند و سرمربی تیم از آنها بسیار راضی بود. حال امروز در بازی بسیار حساس در لیگ قهرمانان آسیا نقطه عطفی برای تیم هستند.

بازی السد مقابل الجزیره ساعت 19:45 به وقت تهران در امارات برگزار می شود.

انتهای پیام/م

http://fna.ir/D4HFOZ