پایگاه خبری ندای گیلان

۵۱۷ حادثه در هفت روز؛ مازندران و اصفهان کانون اصلی حوادث کشور

شناسه مطلب: 177001
زمان انتشار: 2026/10/12 ساعت 03:00
ارسال توسط: سردبیر

به گزارش ندای گیلان آنلاین، هفته گذشته برای تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر هفته‌ای پرکار بود. ثبت ۵۱۷ حادثه مختلف در سراسر کشور، آماری است که لزوم رعایت نکات ایمنی را بیش از پیش یادآوری می‌کند.

گزارش ویژه حوادث

۵۱۷ حادثه در ۷ روز

مازندران و اصفهان در صدر لیست خطر؛
بررسی آمار ترافیکی و امدادی هفته اخیر

مشاهده گزارش کامل

جزئیات آماری؛ جاده‌ها همچنان حادثه‌خیزند

محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر، با تشریح این آمار اعلام کرد که در هفته گذشته ۳۵۲ نفر به مراکز درمانی منتقل شده و ۱۱۷ نفر نیز خدمات پیش‌بیمارستانی دریافت کرده‌اند.

نکته قابل‌تأمل، سهم بالای حوادث ترافیکی است؛ از مجموع حوادث ثبت‌شده، ۳۷۴ مورد مربوط به تصادفات جاده‌ای بوده که منجر به انتقال ۲۴۷ مصدوم به مراکز درمانی شده است. مازندران، اصفهان و گلستان، به‌ترتیب رکوردداران این دسته از حوادث هستند.

کوهستان، تهدیدی برای ورزشکاران

در کنار حوادث ترافیکی، ۳۳ مورد حادثه کوهستان نیز در هفته گذشته ثبت شد که ۵۶ نفر را درگیر کرد. استان‌های تهران و البرز، به دلیل دارا بودن مناطق کوهستانی پرتردد، بیشترین سهم را در این حوادث داشته‌اند که لزوم آمادگی و تجهیزات کوهنوردان را برجسته می‌کند.

استان‌های در صدر آمار

پراکندگی حوادث در استان‌ها نشان می‌دهد که مازندران با ۵۵ حادثه، اصفهان با ۴۳ حادثه و گیلان با ۳۷ حادثه، در رأس جدول قرار دارند. از نظر تعداد مصدومان نیز اصفهان و مازندران همچنان در صدر هستند.

علاوه بر عملیات‌های امدادی، تیم‌های فنی هلال‌احمر موفق شدند نقص تجهیزات رادیویی در سوادکوه و نکا را نیز برطرف کنند تا ارتباطات امدادی در این مناطق به وضعیت پایدار بازگردد.

منبع