پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

تجلیل سپاه قدس گیلان از تلاش پرستاران همزمان با ولادت حضرت زینب

شناسه مطلب: 151082
زمان انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۰۹ ساعت ۱۶:۳۵
ارسال توسط: neda

به گزارش ندای گیلان از رشت، سرهنگ الیاس کوثری عصر چهارشنبه با حضور در بیمارستان رسول اکرم (س) رشت ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار اظهار کرد: پرستاری شغلی الهی است و تلاشگران این حوزه جایگاه ارزشمندی نزد خداوند دارند.

جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه ایثار کادر درمان و پرستاران در روزهای کرونا هیچگاه از یاد مردم نمی‌رود، افزود: کادر درمان در دوران کرونا همچون رزمندگان دفاع مقدس از جان خود برای حفظ سلامتی و نجات بیماران مایه گذاشتند.

وی با تاکید بر لزوم توجه و قدردانی از زحمات کادر درمان و پرستاران بیان کرد: یکی از اهداف سپاه قدس گیلان توجه به اقشار مختلف جامعه به ویژه پرستاران و کادر درمان است.

سرهنگ کوثری با اشاره به اینکه همه ما شاهد زحمات پرستاران و نقش بی بدیل آنها در جامعه هستیم، تصریح کرد: کمترین وظیفه ما قدردانی از تلاش‌های این قشر مؤثر و شریف در چنین روز مبارکی است.

وی با اشاره به اعزام ۱۲ تیم از سپاه قدس گیلان به بیمارستان‌های استان به منظور قدردانی از زحمات پرستاران گفت: ۱۲ تیم از کارکنان پایور، به تمامی بیمارستان‌های شهرستان رشت و دیگر شهرستان‌ها رفته و با اهدای هدایایی از زحمات آنان تشکر می‌کنند.

جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با اعلام آمادگی این سازمان برای حل مشکلات جامعه پرستاری افزود: سپاه قدس گیلان برای حل مشکلات جامعه پرستاری و کادر درمان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران حامی کادر درمان است بیان کرد: سپاه و بسیج همواره یاریگر این قشر شریف و زحمت کش هستند و برای خدمت رسانی به همه آحاد جامعه آمادگی کامل داریم.