به گزارش ندای گیلان،معاون اجتماعی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت در جلسه حقوق شهروندی شورای شهر رشت با اشاره به اینکه موضوع فرهنگ شوخی بردار نیست اظهار کرد: باید از موازی کاری پیرامون مباحث فرهنگی پرهیز شود.
محمدرضا علیزاده با بیان اینکه در وقوع طلاق عوامل متعددی نقش دارند افزود: از جمله این عوامل می توان به اعتیاد، مباحث اجتماعی و غیره اشاره کرد .
وی به مقوله آپارتمان نشینی اشاره کرد و گفت: در گذشته ارتباطات تنگاتنگی ما بین همسایه ها وجود داشت اما امروز همسایه ها در یک آپارتمان از شرایط یکدیگر کاملا بی اطلاع هستند.
علیزاده با اشاره به نقش تاثیرگذار صدا و سیما در ارتقای حقوق شهروندی بیان کرد: یکی از اقدامات خوب شهرداری رشت در این باره اجرای طرح شهردار مدرسه است و امیدواریم از این طریق مباحث حقوق شهروندی به خوبی به نسل آینده منتقل شود و نقش صدا و سیما نیز در این باره بسیار حائز اهمیت است.
