به گزارش ندای گیلان،فرماندار شهرستان رودسر گفت: ۵۴ درصد مردم حوزه انتخابیه شهرستان های رودسر و املش در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردند.

حسین اسماعیل پور اظهار داشت : در  دوره قبل ۱۱۰ هزار نفر و در این دوره ۸۲ هزار و ۴۱۴نفر در حوزه انتخابیه رودسر و املش شرکت کردند که ۱۵۰ هزار نفر واجدین شرایط بودند که این آمار نشان می دهد این مشارکت بیش از ۲۷هزار نفر کاهش داشته است.

چهارهزار و ۱۹۹ نفر به عنوان عوامل اجرایی  برگزاری  انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان های رودسر و املش را در  ۱۸۰شعبه اخذ رای در شهرستان رودسر و ۶۷شعبه اخذ رای در شهرستان املش  را برعهده داشتند.

شهرستان های  رودسر  حدود ۱۴۷ هزار نفر جمعیت دارای چهار بخش کلاچای، چابکسر، رحیم آباد و بخش مرکزی رودسر  و شهرستان املش نیز بیش با ۴۲هزار نفر جمعیت  یک نماینده برای  مجلس شورای اسلامی انتخاب می کنند./ایرنا