به گزارش ندای گیلان،اکبر ایلدرم روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش ۱۲ درصدی صید نسبت به سال قبل گفت : بیشترین کاهش در گونه ماهی سفید است و شرایط جوی ناپایدار، افزایش روزهای بارانی و کولاکی بودن دریا و همچنین صید غیر مجاز را می توان از دلایل این کاهش برشمرد.
وی تصریح کرد : از ۴۳۷ تن ماهی صید شده در گیلان ۲۴۲ تن معادل ۵۵ درصد صید ماهی کفال، ۱۷۲ تن یعنی ۳۹ درصد شامل ماهی سفید و ۲۳ تن نیز سایر گونه ها مانند کپور، سوف، سیم و انواع کولی ها هم ۶ درصد می باشد.
وی ارزش فروش ناخالص صید را ۳۶۶ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: میانگین صید هر یک از ۴۹ شرکت تعاونی پره ۹ تن است که چهار هزار صیاد در ۶ هزار و ۸۴۰ مرتبه پره کشی این مقدار ماهی را در عمق زیر ۲۰ متر در سواحل گیلان از آستارا تا چابکسر صید کرده اند.
