به گزارش ندای گیلان،جان احمد آقایی شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به رویکرد جدید قوه قضائیه در مبارزه با فساد، بیان کرد: یک نهضت فساد ستیزی خردمندانه و به دور از جو زدگی سیاسی در سراسر کشور ایجاد شده است.

وی در ادامه به دستاوردهای سفر یک روزه رئیس دستگاه قضا به استان گیلان اشاره کرد و افزود: پیگیری جدی وضعیت کارخانه‌های پوشش، رشت الکتریک و صنایع ابریشم که به خاطر سوءمدیریت به وضعیت بدی دچار شده‌اند از جمله دستاوردهای این است.

آقایی با اشاره به وضعیت پادگان حسن رود و تخلفات گسترده رخ داده شده در این منطقه، اضافه کرد: برای ۱۵۱ هکتار از این پادگان سند دریافت شده و با توجه به ارزش بالای زمین پادگان، رئیس قوه قضائیه دستور رسیدگی به فساد انجام شده را دادند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان، با بیان اینکه استان، صرف نظر از سابقه فرهنگی، جلوه‌های طبیعی منحصر به فردی دارد، گفت: جنگل هیرکانی با پیشینه بسیار، یادگار دوران یخبندان است اما هر روز با بهانه‌های گوناگون تصرف می‌شود.

آقایی با اشاره به رفع تصرف از ۹ هزار و ۱۵۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی، عنوان کرد: طی ۱۰ ماه گذشته هزار و ۳۵۰ هکتار از این اراضی جنگلی را رفع تصرف کردیم.