پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

لزوم بهره گیری از ظرفیت کمیسیون آموزش مجلس برای حل چالش های گیلان

شناسه مطلب: 141494
زمان انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ ساعت ۱۱:۱۰
ارسال توسط: neda

به گزارش ندای گیلان از رشت،محمدرضا احمدی صبح پنج شنبه در دیدار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با آیت الله فلاحتی با بیان اینکه امنیت و آسایش خود را مدیون خون پاک شهدا هستیم، افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات از کمیسیون‌های مؤثر در مجلس محسوب می‌شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس به نزدیک بودن فصل بودجه ریزی اشاره کرد و گفت: مشکلات زیادی در حوزه آموزش استان گیلان داریم که باید در صدد رفع آن اقدام کنیم.

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمک به حوزه دانشگاه و استفاده از نظرات اعضای کمیسیون آموزش در این زمینه را لازم دانست و افزود: امیدواریم این سفر برای گیلان به ویژه حوزه آموزش استان پر خیر و برکت باشد.

احمدی در ادامه با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات در استان گیلان به ویژه شهرستان رشت، اضافه کرد: پسماند، رودخانه‌های گوهررود و زرجوب و تالاب انزلی امروز با مشکلات فراوانی مواجه هستند.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در حل این چالش‌ها، گفت: انتظار می‌رود بتوانیم با افزایش همکاری‌ها با این کمیسیون گام‌های مثبتی در این زمینه برداریم.