بهمن ۱۴, ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۴
144471
0
0

اجرای جشنواره خرید شفاف و درج قیمت تولید در گیلان

به گزارش ندای گیلان از رشت،مهدی نقدی از اجرای طرح درج قیمت تولید در کالاهای مشمول جشنواره خرید شفاف خبر داد و گفت: تاکنون چهار گروه کالایی برای این طرح تعریف شده که درج قیمت تولید آنها الزامی شده است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت گیلان عرضه کالا با قیمت مناسب با رویکرد شفافیت اطلاعات قیمتی را یکی از اهداف مهم این جشنواره برشمرد و تصریح کرد: تقویت و توسعه فرآیند خود تنظیم گری و جلوگیری از احتکار و ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان از تأمین و توزیع مطلوب کالا، ایجاد رقابت در کسب فرصت‌های بازار، توسعه کسب و کار و مهم‌تر از همه، آگهی بخشی به مردم از فرآیند دقیق قیمت گذاری از ارکان اجرای این طرح است.

نقدی با اشاره به اینکه درج قیمت تولید در کالاهای اساسی و ضروری مواد غذایی و برخی کالاهای صنعتی در فاز اول طرح در راستای جشنواره خرید شفاف مؤثر است، عنوان کرد: در کالاهای مصرفی حداکثر ۲۷ درصد و در کالاهای سرمایه‌ای حداکثر ۳۰ درصد هزینه توزیع به قیمت درج شده درب کارخانه روی کالا اضافه می‌شود و بیش از این تخلف محسوب می‌شود.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت گیلان با بیان اینکه بازرسی‌های درج قیمت تولید از مبدا کارخانجات در شهرستان‌های متعدد استان در حال انجام است، اضافه کرد: تاکنون تعداد ۱۲۶ واحد تولیدی در گیلان مکلف به درج قیمت تولید بر روی محصولات خود شده‌اند و همچنان این روند برای دیگر محصولات تولیدی و صنعتی گیلان در حال اجرا است.