به گزارش ندای گیلان از رشت، ولی جهانی با بیان اینکه مراسم شب یلدا به عنوان یک رخداد سالیانه باستانی در ۱۵۰ بومگردی برگزار می‌شود اظهار کرد: سفره یلدای از امروز در استانداری گیلان، میراث فرهنگی و همه فرمانداری‌ها پهن می‌شود.

وی با بیان اینکه مراسم شب یلدا گیلانی از گذشته با برگزاری آئین هایی مرسوم بوده است، گفت: این جشن‌ها ریشه در فرهنگ، اندیشه و شیوه معیشت مردمان این مرز بوم داشته است.

جهانی با تاکید بر اینکه یلدا همچون سایر مراسم‌ها آئینی ایرانیان سنتی زیبا است، افزود: در شب یلدای گیلانی آیین ها، اسطوره‌ها و واقعیت‌ها با هم گره خورده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه شب یلدا نمادی دیگر از پیوند ایرانی با قدرت پروردگار در طبیعت است، ادامه داد: این شب فرصتی برای گردهمایی خانوادگی، دوستی و شهروندی را ایجاد می کند.

در شب یلدا گیلانی خانواده ها مثل شهرهای دیگر ایران دور هم جمع شده شعر می خوانند و فال حافظ می گیرند.