به گزارش ندای گیلان، طهمورث لاهوتی صبح امروز در جریان بازدید از شهرک صنعتی سفیدرود رشت ضمن بیان این مطلب گفت: تعداد 33 شهرک و نواحی صنعتی در حال بهرهبرداری است.
وی 32 شهرک و ناحیه صنعتی گیلان را برخوردار از امکانات تلفن ذکر کرد و گفت: هفت شهرک و ناحیه صنعتی استان دارای تصفیهخانه در حال بهرهبرداری است.
لاهوتی با بیان اینکه 755 هکتار مساحت زمین صنعتی این شهرکها است، بیان کرد: 32 شهرک و ناحیه صنعتی دارای آب است.
وی به واگذاری اداره امور شهرکها و نواحی صنعتی به 9 شهرک و ناحیه در گیلان اشاره کرد و افزود: یکهزار و 684 هکتار زمین به شهرکهای مذکور اختصاص داده شده است.
لاهوتی با اشاره به واگذاری 416 هکتار زمین صنعتی واگذاری شده در این شهرکها، خاطرنشان کرد: 742 واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی استان به بهرهبرداری رسیده ضمن اینکه 484 واحد صنعتی به تصفیهخانه متصل هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان از برقرسانی به 33 شهرک و نواحی صنعتی گیلان خبر داد و گفت: 27 شهرک و نواحی صنعتی استان گازرسانی شده است.
لاهوتی اضافه کرد: شهرک صنعتی سفیدرود رشت دارای زونهای صنعتی غذایی، شیمیایی، سلولزی، فلزی، برق و الکترونیک، نساجی و کانی غیر فلزی است.
وی به سرمایهگذاری7 هزار و 527 میلیارد ریالی برای بهرهبرداری از واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تعداد 13 هزار و 168 نفر در واحدهای مذکور مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به واگذاری 94.627 زمین واگذار شده در شهرک صنعتی سفیدرود رشت، خاطر نشان کرد: 177 واحد تولیدی در شهرک مذکور مستقر شدند و 63 واحد صنعتی با اشتغال 905 نفر در حال بهرهبرداری هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان با بیان اینکه 665 هکتار زمین در اختیار شهرک صنعتی سفیدرود رشت است، خاطرنشان کرد: 262.3 هکتار مساحت فاز عملیاتی شهرک صنعتی سفیدرود تعیین شده و دارای 161.92 هکتار زمین صنعتی است.
