به گزارش سرویس دریافت خبر،فرزاد سجودی مسئول گروه هنری فجر ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشن انقلاب در سیاهکل اظهار داشت:پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اتفاقی بود که محاسبات قدرت های غرب و شرق را برهم زد.
وی با بیان اینکه اکنون انقلاب اسلامی تبدیل به الگو برای سایر کشورهای جهان شده است خاطرنشان کرد:برای اشاعه فرهنگ انقلابی و رهنمود های حضرت امام و مقام معظم رهبری زبان هنر بهترین راه است ؛زیرا نسل جدید با هنر خو گرفته و بسیار تاثیرپذیر است.
سجودی در خصوص برنامه های گروه هنری فجر خاطرنشان کرد:گروه فرهنگی و هنری فجر متشکل از جوانان هنرمند شهرستان و استان است در طول دهه فجر امسال اجراهای مختلفی را در قالب تئاتر،گروه سرود،نمایش خیابانی و… در دستور کار دارد.
مسئول گروه هنری فجر بیان داشت:مقام معظم رهبری از جوانان به عنوان افسران جنگ نرم یاد کرده و شایسته است هنرمندان استان و کشور در راستای فرمایشات ایشان حرکت های خودجوش را در خصوص ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی شکل دهند.
سجودی تا کنون چند اجرای پاپ را در زمینه موسیقی پاپ در ارشاد سیاهکل به ثبت رسانده است و اجراهایی خیریه ای نیز برای کودکان سرطانی در مرکز استان داشته است.
