خرداد ۱۷, ۱۳۹۴
7572

کشف 2 کیلو حشیش در لاهیجان

فرمانده انتظامي شهرستان لاهيجان از كشف حدود 2 كيلوگرم حشيش از مخفيگاه يك توزيع‌كننده مواد مخدر در اين شهرستان خبر داد.

ندای گیلان:فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان از کشف حدود 2 کیلوگرم حشیش از مخفیگاه یک توزیع‌کننده مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمود قاسمی فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در تشریح این خبر گفت: در پی گزارشات مردمی مبنی بر توزیع مواد مخدر توسط فردی، رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان افزود: ماموران کلانتری 11 با تحقیقات و زیر نظر گرفتن نامحسوس این متهم، از صحت گزارشات مردمی اطمینان حاصل کرده و با هماهنگی مقام قضایی در یک اقدام غافلگیرانه در بازرسی از منزل وی مقدار 1 کیلو و 915 گرم مواد مخدر از نوع حشیش که بصورت بسته‌بندی و آماده فروش بود، کشف کردند.

سرهنگ قاسمی خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در پایان از شهروندان این شهرستان خواست در صورت مشاهده هرگونه تهیه و توزیع مواد مخدر، مراتب را سریعا به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.