کارگاه آموزشی شرکت های تعاونی قایقرانان انزلی برگزار شد
در راستاي اهداف زيست محيطي جشنواره لاله هاي تالابي، اولين كارگاه آموزشي شركت هاي تعاوني قايقرانان برگزارشد.
به گزارش ندای گیلان از انزلی،اولین کارگاه آموزشی شرکت های تعاونی قایقرانان با هدف معرفی نقش قایقرانان در حفاظت تالاب بندرانزلی و نقشی که آنها می توانند به عنوان ذی نفع و جامعه محلی داشته باشند برگزار شد.
شهردار بندرانزلی با حضور در این کارگاه آموزشی از برگزاری این جلسات اظهار خرسندی نمود و گفت : برگزاری چنین جلساتی باید به صورت ادامه دار باشد و ارتباط بین دو طرف جامعه محلی و ذینفعان و مسئولان و ذی ربطان برقرار شود .
در ادامه لیلا مسروری، فعال محیط زیست هدف از تشکیل این کارگاه را تاکید بر ارتباط بین مسئولان و جامعه محلی دانست و گفت : مسئولان جلساتی برگزار می کنند و اسناد بالا دستی به جامعه محلی و ذی نفعان تاکید می شود ،از طرفی جامعه محلی نیز انتظارات و توقعاتی دارند و آمادگی همکاری نیز دارند ولی متاسفانه زمینه این همکاری آنچنان که باید فراهم نیست.
وی هدف از برگزاری این کارگاه ها را نزدیک ترکردن این گروه ها به هم دانست.