کمبود اعتبار، عامل بروز مشکلات عدیده زیست محیطی در گیلان

محمدپور با اشاره به مشکل کمبود اعتبارکه منجر به بروز برخی از مشکلات عدیده بر سر راه محیط زیست استان شده است، تصریح کرد: در حدتوان از سمن‌ها حمایت مي‌كنيم.

به گزارش ندای گیلان،قربانعلی محمدپور در نشست خبری با اشاره به اینکه محیط زیست استان گیلان مشکلات زیادی دارد، گفت خوشبختانه به دلیل ملموس بودن این مشکلات و عجین شدن معضلات زیست محیطی با زندگی روزمره مردم‌، همگی برای رفع این مشکلات حساس‌تر شدند.

وی افزود: اول باید مشکلات را بشناسیم، راه حل مرتفع شدن مشکلات را شناسایی کنیم و سپس دست به اقدام و عمل بزنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان‌کرد: از سمن‌ها خواست بدون هیچ‌گونه مناقشه‌ای دست در دست هم داده در حفاظت از عرصه‌های طبیعی و ملی استان تلاش کنند.

محمدپور به معضل پسماند در استان گیلان اشاره کرد و گفت: همه دستگاهها باید برای رفع معضل پسماند اقدام کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان‌کرد: حل معضل پسماند استانهای شمالی مورد تاکید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور است و اداره‌کل حفاظت محیط زیست گیلان نیز برای حل این معضل خواستار کمک همه گروههای مردم نهاد است و در این راه از هیچگونه همکاری، مضایقه نخواهد کرد.

وی با اشاره به مشکل کمبود اعتبارکه منجر به بروز برخی از مشکلات عدیده بر سر راه محیط زیست  استان شده است، تصریح کرد: در حدتوان از سمن‌ها حمایت می‌کنیم.