آبان ۱۹, ۱۳۹۸
121132
0
0

کلاهبردار اینترنتی با شگرد فروش جعلی ارز دیجیتال/مجرم 35 ساله در گلسار رشت دستگیر شد

به گزارش ندای گیلان،فرمانده انتظامی گیلان گفت : در پی دریافت پرونده‌های متعدد برداشت اینترنتی غیرمجاز در ماه‌ های اخیر در استان و به دست آوردن شواهدی مبنی بر خرج شدن وجوه نامشروع در صنف طلا و ارز، شناسایی متهم یا متهمان در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت. سردار عزیز اله ملکی با […]

به گزارش ندای گیلان،فرمانده انتظامی گیلان گفت : در پی دریافت پرونده‌های متعدد برداشت اینترنتی غیرمجاز در ماه‌ های اخیر در استان و به دست آوردن شواهدی مبنی بر خرج شدن وجوه نامشروع در صنف طلا و ارز، شناسایی متهم یا متهمان در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
سردار عزیز اله ملکی با بیان اینکه ماموران با انجام تحقیقات فنی و اطلاعاتی سرنخ‌هایی از متهم این پرونده‌ ها به دست آوردند افزود : برابر هماهنگی قضائی وی در حالی که در بازار زرگران رشت مشغول خرید طلا بود دستگیر شد.
وی با اشاره به اینکه متهم با استفاده از شگردهای خاص و شناسایی افراد فقیر و معتاد با خرید کارت‌های ملی و عابر بانک آنها و همچنین در اختیار گرفتن یک سیم کارت به نام آن‌ها اقدام به ایجاد درگاه‌های پشتیبان خدمات الکترونیک مالی می‌کرد گفت: متهم با طراحی لینک‌های خرید بیت کوئین(ارز دیجیتال) شهروندان را نسبت به ورود به این لینک ترغیب و پس از درج اطلاعات حساب بانکی در درگاه مجعول، اقدام به سرقت اینترنتی موجودی حساب کاربران از طریق انتقال به کارت‌ های اجاره‌ای و در نهایت خرید کالا با آن کارت‌ ها می‌کرد.
فرمانده انتظامی گیلان افزود : متهم 35 ساله برای اقدمات غیرقانونی خود شامل کلاهبرداری اینترنتی(فیشینگ)، سرقت اینترنتی، پول شویی، جعل اسناد خانه ای در منطقه گلسار رشت مجهز به انواع تجهیزات رایانه‌ای و الکترونیکی در اختیار داشت و از آن صرفاً برای اعمال غیرقانونی بهره‌برداری می‌کرد.
سردار ملکی گفت: در بازدید از منزل متهم تجهیزات هوشمند شامل چندین دستگاه گوشی، لپ تاپ و تبلت حاوی مستندات مجرمانه، اوراق بانکی، مدارک هویتی و مالی، 2 هزار و 700 دلار و نیز 2 میلیون تومان وجه نقد کشف شد.
وی با بیان اینکه در فرآیند مجرمانه متهم، افرادی به عنوان معاونت در جرم به همکاری با وی در شناسایی افراد نیازمند و معتاد اقدام می‌کردند افزود : تاکنون 119 نفر از افرادی که متهم از آنان سواستفاده می کرد شناسایی شدند.
فرمانده انتظامی گیلان افزود: این متهم به بیش از 3 میلیارد ریال کلاهبرداری اینترنتی از شهروندان اعتراف کرده که با توجه به مستندات پرونده مبالغ کلاهبرداری بسیار بیشتر از این مقدار بوده و تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.
سردار ملکی با اشاره به اینکه تاکنون 4 نفراز متهمان این شبکه دستگیر شده‌اند از شهروندان خواست، اسناد هویتی و کارت‌های بانکی و حتی سیم کارت‌های تلفن همراه خود رابه هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله به پلیس 110 اطلاع دهند.