یکی از اراذل و اوباش سابقه دار در رشت دستگیر شد
رئيس پليس امنيت عمومي استان گيلان از دستگيري يك شرور سابقه دار در رشت خبر داد.
ندای گیلان:رئیس پلیس امنیت عمومی استان گیلان از دستگیری یک شرور سابقه دار در رشت خبر داد.
سرهنگ “سید رسول صمدی” رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان در تشریح این خبر گفت : ماموران اداره مبارزه با اراذل واوباش پلیس امنیت عمومی با شکایت های ارائه شده از سوی شهروندان شهر رشت در خصوص اقدامات مجرمانه فردی شرور که عرصه فعالیت را بر مردم تنگ نموده بود، شناسایی و دستگیری این متهم را دستور کار خود قرار دادند.
رئیس پلیس امنیت عمومی گیلان افزود: ماموران اداره مبارزه اراذل و اوباش با همکاری اداره عملیات ویژه در یک عملیات مشترک با تحقیقات نامحسوس موفق به شناسایی محل اختفای این متهم شده و با دستگیری به اقدامات مجرمانه وی پایان دادند.
سرهنگ صمدی با بیان اینکه این متهم از اراذل و اوباش سابقه دار می باشد،گفت: علت دستگیری وی، اخلال در نظم عمومی، درگیری، شرب خمر، ضرب و جرح عمومی، مزاحمت نوامیس و تهیه و توزیع مواد مخدر می باشد.
سرهنگ سید رسول صمدی در پایان با اشاره به اینکه متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد، از مردم خواست، در صورت مشاهده افراد ناهنجار و قانون گریز مراتب را با تلفن 110 به مرکز فوریت های پلیس اطلاع دهند.